Kokos choco balletjes,

Vroeger waren deze balletjes echt mijn lievelings zoete snack, opeens miste ik ze en besloot ik om de kokos choco balletjes weer eens te maken!
Natuurlijk deel ik het receptje met liefde met jullie.

Ingrediënten voor 15 balletjes:
100 gram dadels
100 gram blanke amandelen
1 eetlepel cacao poeder
1 theelepel kaneel
1 eetlepel kokosolie
5 eetlepels kokosrasp

Zo maak je de kokos choco balletjes:
Kook een kopje water en week de dadels 10 minuutjes in dit gekookte water.

Ondertussen kun je alvast de amandelen, kaneel, cacao poeder en de kokos olie fijn malen in de keukenmachine.
Lek de dadels goed uit en voeg dan ook de dadels toe aan de notenmix.
Maal alles goed fijn tot een klef mengsel.

Schep het mengsel uit de machine in een kommetje en laat dit 10 minuten rusten.

Na 10 minuten kun je van het mengsel kleine balletjes maken en deze door de kokosrasp rollen.
Laat de balletjes een uurtje opstijven in de koelkast, om ze vervolgens lekker op te smullen!

Succes!!
Liefs Emma

 P.S. Je kunt de kokos choco balletjes ook prima invriezen.

2 Comments

  1. Hoe gaat het met je?

Geef een reactie